Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
23.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img

Δειγματική διδασκαλία στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Δειγματική διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας για μαθητές που φοιτούν σε ελληνικά δημοτικά στις τάξεις Γ΄, Δ΄ και Ε΄ θα πραγματοποιήσει η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΓΣΘ) για δεύτερη χρονιά στις 30 Μαΐου.

Οι μαθητές θα κατανεμηθούν σε ολιγομελείς ομάδες, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των γνώσεών τους στη γερμανική γλώσσα.

Σκοπός του μαθήματος αυτού είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το περιβάλλον και τους ανθρώπους της ΓΣΘ και να γνωρίσουν τις σύγχρονες μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα προπαρασκευαστικά μαθήματα γερμανικής γλώσσας.

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να  για την εισαγωγή στο γυμνάσιο της ΓΣΘ.

Οι επιτυχόντες μαθητές των φετινών προπαρασκευαστικών τμημάτων θα συμμετάσχουν ως βοηθοί στη διεξαγωγή του μαθήματος και θα μοιραστούν με τους ενδιαφερόμενους μαθητές τις εμπειρίες τους για τη σχολική χρονιά που πέρασαν στα προπαρασκευαστικά τμήματα.

Ταυτόχρονα οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη δειγματική διδασκαλία μέχρι την Πέμπτη, 24.05.2018. Πληροφορίες και αιτήσεις στο www.dst.gr,.

Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

9χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, 55535 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2310-475-900-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ