Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

Jazz στο Μέγαρο – Luca Ciarla Quartet: Etnopolis

Ένα από τα πλέον πρωτότυπα ιταλικά μουσικά σύνολα των τελευταίων ετών είναι το Luca CiarlaQuartet, που συνδυάζει μοναδικά την τζαζ με τους ήχους της ιταλικής παραδοσιακής μουσικής και της περιοχής της Μεσογείου.

Στη συναυλία τους στις 22 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στον χαλαρό χώρο του Μπαρ του κτιρίου Μ2, οι τέσσερις μουσικοί, όπως κάνουν πάντα, θα παρασύρουν το κοινό σε ένα διονυσιακό ρυθμικό ταξίδι που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στις συνθέσεις και τον αυτοσχεδιασμό, στους παραδοσιακούς και τους σύγχρονους ήχους.

Ο βιολιστής Λούκα Τσάρλα είναι γνωστός για την υπέρβαση των ορίων ανάμεσα στα διάφορα μουσικά είδη και στιλ, χαράσσοντας μια καινοτόμο διαδρομή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε φεστιβάλ και συναυλίες τζαζ, κλασικής και παγκόσμιας μουσικής σε περισσότερες από πενήντα χώρες σε όλο τον κόσμο! Σημειώνεται πως η είσοδος στη μοναδική αυτή συναυλία είναι ελεύθερη.

Luca Ciarla Quartet:

Luca Ciarla βιολί
Antonino de Luca ακορντεόν
Maurizio Perrone κοντραμπάσο
Francesco Savoretti κρουστά

Σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Κτίριο Μ2 – Μπαρ

25ης Μαρτίου και παραλία, τηλ. 231 089 5800
Παραστάσεις: Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ώρα 21:00
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου (θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας από τα εκδοτήρια του κτιρίου Μ2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ