Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αναβλήθηκε η δίκη των τριών κατηγορουμένων για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Αναβολή για τις 23 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι πήρε η δίκη των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Οι δύο 20χρονοι Έλληνες και ο 36χρονος ομογενής από την Γεωργία προσήλθαν μετά το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.  Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία της δίκης. Οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Οι τέσσερις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς.

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

O κ. Μπουτάρης παρέστη ως πολιτικώς ενάγων στη δίκη των κατηγορουμένων για την εις βάρος του επίθεση. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

 

“Δεν είμαστε γνωστές της δικογραφίας. Ο πελάτης μου το μετάνιωσε. Ήταν μια πράξη της στιγμής. Δεν ανήκει σε καμία πολιτική οργάνωση” ανέφερε σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους η συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο 20χρονων κατηγορουμένων, Λαμπρινή Τράμπα.

φωτό: parallaxi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ