Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

AnimΕtion in Concert στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει το φωνητικό σύνολο Contradition Ensemble σε μια μουσική βραδιά με επιλεγμένα κομμάτια από τις γνωστότερες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων, την Τρίτη 29 Μαΐου, ώρα 21.00΄, με είσοδο ελεύθερη, στον «Αλέξανδρο».

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Μια επιλογή των εμβληματικότερων τραγουδιών μέσα από την μεγάλη ιστορία της Disney και των Anime εναρμονισμένα για τετράφωνη χορωδία και με τη συνοδεία οργάνων θα μας ταξιδέψουν στις γνωστές ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Το δεκαπενταμελές φωνητικό σύνολο Contradition Ensemble διευθύνει ο μαέστρος Kostika Çollaku. Οι μεταγραφές είναι του ιδίου και του Ελευθέριου Καλπακτσίδη, στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτρης Νέπκας, στο βιολί ο Αλέξανδρος Κιουρντζιάδης και στα κρουστά ο Στεφανομάριο Γαζίλας.

Σολίστ Συνόλου: Αλεξάνδρα Μελαχροινού, Άρτεμις  Ήλια Παναγιωτίδου, Ελευθέριος Καλπακτσίδης, Νικόλ Κουνενιδάκη, Ευάγγελος Παπαδημητρίου, Μαρία Κονδυλίδου, Ελίζα Τέλι.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας   

Τηλ. 2310 589172                           

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ