Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Flea Market Thessaloniki στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής

Το Flea Market Thessaloniki   επιστρέφει στην “ύπαιθρο” και για πρώτη φορά πλάι στη θάλασσα, όπως λένε οι διοργανωτές, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

“Ο δρόμος των δικών μας διοργανώσεων είναι μακρύς και η ανησυχία μας είναι το να μην εφησυχάσουμε ποτέ.

Ψάχνουμε διαρκώς χώρους που έχουν τη δική τους ιστορία και αισθητική. Για πρώτη φορά λοιπόν η μεγάλη μας υπαίθρια αγορά θα γίνει στον εκπληκτικό προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!”, περιγράφουν οι διοργανωτές.

“Το έβδομο Flea Market στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί από την ομάδα του Upnloud, μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται με τη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά το Flea Market & Street Food, θα λάβει χώρα σ’ έναν από τους ομορφότερους και πιο σημαντικούς χώρους της πόλης! Ακριβώς στη θάλλασα και ανάμεσα από τα 2 επιβλητικά κτίρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Flea Market Thessaloniki έρχεται να γιορτάσει με την καλοκαιρινή του έκδοση!

Πλέον νιώθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας κάτι που νιώθουμε ότι λείπει.

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action – outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα)”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:

Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα

Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις

Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

Μπαρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ