Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη και έκθεση στο Δήμο Φυλής Αττικής

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» του Δήμου Φυλής και την Ορχήστρα του Κέντρου Ερεύνης του Μουσείου Τσιτσάνη από τα Τρίκαλα, διοργανώνουν αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 21.00΄ στην Πλατεία Ηρώων του Δήμου Φυλής.   Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συναυλία με την Ορχήστρα του Μουσείου και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου όπου θα πλαισιώνει ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης.

Παράλληλα, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχειακού Μεγάρου του Δήμου, θα λειτουργεί έκθεση που αφορούν τη ζωή και το έργο του μεγάλου μας δημιουργού. Η έκθεση θα λειτουργεί τις ημέρες: Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8/6 και ώρες 10:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00.

Είσοδος Ελεύθερη

Όπως αναφέρει το δ.σ. του συλλόγου:

“Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος» στα πλαίσια των σκοπών και της καταστατικής του λειτουργίας, πραγματοποιεί σειρά από εκδηλώσεις που στόχο έχουν την προβολή κάθε πολιτιστικού στοιχείου που συνθέτει τον πολιτισμό μιας κοινωνίας, αποτελώντας ουσιαστικά έναν από τους πυλώνες ανάδειξης των στοιχείων αυτών.

Εκτός λοιπόν από την δημοτική μας παράδοση, ο Σύλλογός μας τιμά και την λαϊκή, αυτόν τον ανεξάντλητο θησαυρό που έχουμε σήμερα στα χέρια μας και που μας έχουν αφήσει παρακαταθήκη σπουδαίοι δημιουργοί και βάρδοι του λαϊκού-ρεμπέτικου τραγουδιού…”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ