Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παρουσίαση του βιβλίου «Λόγια Αρσενικά» των Σιγιουλτζή – Ρουκά

Το βιβλίο «Λόγια Αρσενικά»  των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ θα παρουσιαστεί στο χώρο του Public (Τσιμισκή 24, τηλ. 2310227288) την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00΄.

Για το βιβλίο μαζί με την συγγραφέα – λογοτέχνη Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά θα μιλήσουν οι: Αιμίλιος Τσαρουχάς, δημοσιογράφος – παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών, Μαίρη Λεριά, ραδιοφωνική παραγωγός-τηλεπαρουσιάστρια-εικαστικός, Χαρά Ζήκα, ραδιοφωνική παραγωγός-συγγραφέας-πρόεδρος συλλόγου «Ολκός». Συντονίζει και σχολιάζει ο επιχειρηματίας Φάνης Ουγγρίνης.

Το Λόγια Αρσενικά είναι η αληθινή ιστορία των ματωμένων πόθων ενός φιλήδονου άνδρα, η οποία εκτυλίσσεται στην ερωτική γραμμή του φιλόδοξου βίου του. Πολλές ερωμένες, μια σύζυγος, ένα αίσθημα, μια γυναίκα. Η σάρκα, το πνεύμα και η βούληση μιας κοινωνίας ανθρώπων παραδομένων στην αστάθεια, στην ανησυχία και στην ανία. Σεξουαλικά αρπακτικά; Πρόστυχα συναισθήματα; Αυθεντικά ένστικτα; Αυταπόδεικτη αλήθεια. Αυτό που κάνει τους ήρωες να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητά τους να ακολουθούν τη λογική αφημένοι στις ορμές της ηδονής. Πως το τυφλό σεξ υποδουλώνει την καθαρότητα του πόθου; Μπορεί το πάθος να σβήσει τον έρωτα; Μπορεί η αγάπη να αλλάξει την πραγματικότητα; Μια ιστορία με τολμηρή γλώσσα και πραγματικές εικόνες… Ένα δυνατό μυθιστόρημα που διαβάζεται με πάθος και μένει αλησμόνητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ