Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

PRESS_taratsa02: Jazz και cine Noir στη Στρατηγού Καλλάρη 5

Βραδιές με τζαζ και κινηματογράφο στην πιο φιλόξενη ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προτείνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης για το φετινό καλοκαίρι.

Η επιτυχημένη σειρά εκδηλώσεων PRESS_taratsa, που εγκαινίασε πέρυσι το Ίδρυμα, επανέρχεται φέτος σε δύο κύκλους: Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου και από τις 20 Αυγούστου ως τα τέλη Σεπτεμβρίου η ΕΣΗΕΜ-Θ στη Στρατηγού Καλλάρη 5 υποδέχεται το κοινό, που μπορεί να παρακολουθήσει συναυλίες από τα πιο επίκαιρα σχήματα τζαζ και κινηματογραφικές προβολές, πίνοντας το ποτό του και απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας από την ταράτσα του ιστορικού κτηρίου.

Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις είναι:

Τετάρτη 13/06/2018 | JAZZ ΤΑΡΑΤΣΑ

Plan3

Ο  Μάκης Στεφανίδης (κιθάρα), ο Λάκης Τζήμκας (κοντραμπάσο) και ο  Χρήστος Γερμένογλου (τύμπανα) θα παίξουν συνθέσεις τους από το άλμπουμ From Stockholm to Samothraki

Ώρα έναρξης: 21.00. Είσοδος: 7€ με ποτό (μπίρα ή κρασί).

 

Πέμπτη 14/6/2018 | CINE NOIR

Laura (1944)

H ταινία-θρύλος του Ότο Πρέμινγκερ, που απογείωσε την καριέρα του ίδιου και της πρωταγωνίστριάς της, Τζιν Τίρνι. Ένα νουάρ μυστήριο που σε καταπίνει και παραχωρεί τα κλειδιά της λύσης στον εγγενή παραλογισμό και την ατελή φύση του ανθρώπου.

Ώρα έναρξης: 21.30.  Είσοδος: 5€ με ποτό (μπίρα ή κρασί).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ