Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα

Τα προγράμματα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 19:00 στο Aliki Perroti Educational Centre στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κατά τη διάρκειά της, στελέχη του Perrotis College θα αναπτύξουν διεξοδικά τα προγράμματα, το ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιεχόμενο τους, τις προοπτικές και φυσικά τα δίδακτρα και τις διαθέσιμες υποτροφίες.

Το Perrotis College είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέρος της ευρύτερης οικογένειας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το οποίο προσφέρει πρακτική, θεωρητική, επιστημονική και τεχνική γνώση στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και των επιστημών ζωής. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 εισήλθε στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση προσφέροντας πτυχία Master of Science (M.Sc.):

  • New Food Product & Business Development.
  • Marketing for the Agro – Food Sector.

 

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών παρέχει την ευκαιρία για σύγχρονη γνώση σε ραγδαία εξελισσόμενους τομείς. Οι σπουδαστές της χρησιμοποιούν τις σύγχρονες εξελίξεις στην αγροβιολογική έρευνα για την ανάλυση των πολλών και ποικίλλων δεδομένων, πληροφοριών και εφαρμογών στην αγροτική παραγωγή και τη διατροφή που θα αποτελέσει, παράλληλα, έναυσμα για ενασχόληση με διαφορετικούς τομείς επαγγελματικής πορείας ή δημιουργία καινοτόμων επαγγελμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 2310492854 και 2310492761

 

Λίγα λόγια για το Perrotis College

Το ‘Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences’ αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική δομή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ιδρύθηκε το 1995 μέσω δωρεάς της κας Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Περρωτή. Αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει νέους και ενήλικες, ώστε να καταρτισθούν επαγγελματικά στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας, του περιβάλλοντος και των επιστημών ζωής. Παρέχει τρία προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Διαχείριση Aγρο-Περιβαλλοντικών Συστημάτων, Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων και Διεθνής Επιχειρηματικότητα), ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε η λειτουργία της Σχολής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ