Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
27.2 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

Στην παραλία Καβάλας η 20η Έκθεση Βιβλίου

Στην παραλία της Καβάλας θα γίνει τελικά η 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Καβάλας. Η διοργάνωση κινδύνεψε να ματαιωθεί, καθώς αρχικά είχε απορριφθεί το αίτημα που κατέθεσε ο δήμος στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας για παραχώρηση της πλατείας Κανάρη.

Η ανακοίνωση των βιβλιοπωλών Καβάλας αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Ν. Καβάλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η 20η Έκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία, στο χώρο της πλατείας Κανάρη, από Παρασκευή 27 Ιουλίου έως Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 και ώρες 19:30 έως 23:30.

Μετά την αίτηση του Δήμου Καβάλας προς τον ΟΛΚ για τη διοργάνωση της έκθεσης βιβλίου, προέκυψε πρόβλημα χωροθέτησης το οποίο επιλύθηκε για φέτος μετά από συνάντηση του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο του ΟΛΚ.

Εδώ και 19 χρόνια ο Δήμος Καβάλας και ιδιαίτερα η Δημοτική Βιβλιοθήκη με το έμπειρο προσωπικό της που ευχαριστούμε, συμβάλλει στη συνδιοργάνωση και διατήρηση του θεσμού της έκθεσης βιβλίου.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου καθώς και το Επιμελητήριο Καβάλας για τη στήριξή του στην τοποθέτηση των παγόδων, αναγκαίων για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες».

φωτό: visitkavala

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ