Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ιωάννης Νασιούλας

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Ιωάννης Νασιούλας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι “Ονειρεύομαι έναν κραταιό Δήμο Θεσσαλονίκης, που θα μιλήσει στα ίσια στην Ευρώπη και τον κόσμο, λέγοντας πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές που έρχονται, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της πόλης μας θα έχουν μια επιλογή νίκης, ενότητας και ηγεσίας. Ξαναπαίρνουμε πίσω την Θεσσαλονίκη.

Έχουμε αξιοπρέπεια. Τώρα, έχουμε και επιλογή. Αποκτούμε φωνή. Και η φωνή μας ακούγεται ελληνική και μιλάει σε όλο τον κόσμο. Η κοινωνική πρωτοπορία των πολλών θέλει να δει την Θεσσαλονίκη να ξαναγίνεται η πρώτη πόλη των Βαλκανίων – η ηγετική αιχμή μιας νέας Ελλάδας, κυρίαρχης, δημιουργικής και υπερήφανης.

Παντού, οι άνθρωποι ξεσηκώνονται. Δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια βλέποντας την πατρίδα τους να μετριέται με το ζύγι. Οι Έλληνες κουράστηκαν από τις συνεχείς διαψεύσεις και αναζητούν καθαρά πρόσωπα με σθένος και συγκρότηση, που να αντέχουν στους εκβιασμούς και να υπηρετούν με αυτοθυσία το εθνικό συμφέρον. Δεν έχουν πεισθεί πως η Ελλάδα έχει ξοφλήσει και έχουν το κουράγιο να βγουν μπροστά γι αυτό που τους λέει η συνείδησή τους. Δεν γελιούνται από τις πονηριές και τους καθησυχασμούς, γιατί ξέρουν πως η Μακεδονία μας έχει πολλά που άλλοι εποφθαλμιούν.

Πάσχισα, ώστε να μην είναι μόνον ένα πρόσωπο αυτό που θα έχουν να επιλέξουν οι απαιτητικοί Θεσσαλονικείς: συγκροτήσαμε έναν συνδυασμό κύρους, στον οποίον συμμετέχουν μερικοί από τους πιο δυναμικούς και επιτυχημένους νέους της μεγάλης μας πόλης, καθώς και προσωπικότητες που ενώνουν με την εμπειρία και την διαχρονική τους προσφορά.

Ονειρεύομαι έναν κραταιό Δήμο Θεσσαλονίκης, που θα μιλήσει στα ίσια στην Ευρώπη και τον κόσμο, λέγοντας πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Σχεδιάζω μια στρατηγική κοινωνικής ανάπτυξης, που θα αγκαλιάσει όσους τσαλαπάτησε το παραδομένο κράτος και θα ξανακτίσει το σπίτι μας με ντόπια υλικά. Εμπιστεύομαι την κοινωνική καινοτομία και τους νέους, που θα δώσουν την δική τους λύση για την κοινή μας προκοπή.

Όλοι μαζί μπροστά για την Θεσσαλονίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ