Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Tην μουσική παράσταση «Από το Broadway στο Hοllywood» θα φιλοξενήσει την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στις 21.30′ το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το κοινό θα απολαύσει τα πιο εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη(τενόρος). Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτριος Νέπκας και στο Electone ο Παναγιώτης Κουντούρης. Οι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν- σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα.

To πρόγραμμά περιλαμβάνει μελωδίες διάσημων musicals (π.χ. «Les Miserables», «Westside story» κ.α.) αλλά και τραγούδια από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό ως τις 21.15, με ελεύθερη είσοδο από τις 20.00 έως τις 21:15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ