Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
32.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

Αναβολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Μηχανιώτικα 2018”

Ο Δήμος Θερμαϊκού, μετά τη λήξη του 3ήμερου εθνικού πένθους την Πέμπτη 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε προχωρήσει σε ματαίωση των όλων εκδηλώσεών του για το εν λόγω χρονικό διάστημα, αποφάσισε την αναβολή και των υπόλοιπων πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των Μηχανιώτικων 2018 – Γιορτή Σαρδέλας, προγραμματισμένων μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Ενώ έχουν ήδη αποσταλεί είδη πρώτης ανάγκης προς τις πληγείσες περιοχές και συγκεντρώνεται ανάλογο υλικό σε τρία σημεία του Δήμου («Κοινωνικό Παντοπωλείο-Φαρμακείο / Ν. Επιβάτες», «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας / Ν. Μηχανιώνα», «Βοήθεια στο Σπίτι / Επανομή»), η Διοίκηση του Δήμου ενημερώνει ότι προτίθεται να συνεισφέρει και οικονομικά για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

«Αυτές τις τραγικές στιγμές κατά τις οποίες οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται τόσο σκληρά, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ακλόνητα στο πλευρό τους. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να πράξουμε αυτή την ώρα είναι να δράσουμε με όποιον τρόπο και με όσα μέσα διαθέτουμε σε ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια» ανέφερε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ