Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Μηχανιώνα για τα “Ενιάμερα” της Παναγιάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο , Τετάρτη 22 Αυγούστου και μεθαύριο, 23 Αυγούστου, λόγω του πανηγυριού στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης θα λάβει χώρα στον εν λόγω Ιερό Ναό, εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα τροχαίας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων και επικράτηση κυκλοφοριακής τάξης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, την Τετάρτη (22-08-2018) και κατά τις ώρες 16.00΄- 22.00΄, να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο περιφοράς της Ιεράς Εικόνας, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ