Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
28 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
spot_img

To European Cities Marketing (ECM) Summer School στην Θεσσαλονίκη

Το 32ο European Cities Marketing Summer School θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου 2018, ως αποτέλεσμα στοχευμένων ενεργειών του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Convention Bureau.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης περισσότερα από 76 στελέχη τουριστικών φορέων μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη με στόχο να ενημερωθούν στο «Σχολείο Τουρισμού» γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, τις νέες τάσεις, τις καινοτόμες πρακτικές και τις προκλήσεις.

Το European Cities Marketing είναι ένας μη κερδοσκοπικός πανευρωπαϊκός οργανισμός που στοχεύει στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων και των υπηρεσιών των ηγετικών πόλεων της Ευρώπης, μέσω της δια βίου μάθησης των στελεχών του τουρισμού.

Το ECM Summer School αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο του επαγγελματικού τουρισμού με σκοπό την παροχή νέων εργαλείων marketing,  γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πορεία στα πεδία διοργάνωσης εκδηλώσεων, συνεδρίων και προώθησης του προορισμού.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και εναρμονισμένο με τις διεθνείς εξελίξεις πρόγραμμα, που στοχεύει να ενισχύσει επαγγελματίες που εργάζονται σε γραφεία τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, DMCs, PCOs, Convention Bureaus και γενικότερα όσους εμπλέκονται με τη βιομηχανία του επαγγελματικού τουρισμού, ώστε να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα αυτό και παράλληλα να τους εξοπλίσει με τα πιο πρόσφατα εργαλεία μάρκετινγκ.

Παράλληλα, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν επαγγελματίες- ηγέτες της βιομηχανίας, καθώς και να αναπτύξουν ένα δίκτυο νέων συναδέλφων και πελατών από όλη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ