Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Στη Θεσσαλονίκη τουριστικοί πράκτορες από το Νεπάλ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για ένα τετραήμερο εννέα τουριστικοί πράκτορες από το Νεπάλ. Το ταξίδι εξοικείωσης οργανώθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Qatar Airways και την Amadeus, με την υποστήριξη και την αρωγή του Ελληνικού Προξενείου στο Κατμαντού του Νεπάλ και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Νέο Δελχί.

Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη, την ιστορία της, τη γαστρονομία, τις επιλογές ψυχαγωγίας που προσφέρει και τις τουριστικές της υποδομές. Παράλληλα, στο πλαίσιο ειδικού εργαστηρίου (workshop), ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ανάπτυξη της μεταξύ τους συνεργασίας, το σχεδιασμό τουριστικών πακέτων κλπ.

Την αποστολή συνόδευαν και εκπρόσωποι της Qatar Airways, της Amadeus και του Ελληνικού Προξενείου από το Νεπάλ.

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, δήλωσε σχετικά: «Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια κάνει αθόρυβα μια οργανωμένη και πολύ μεθοδική δουλειά με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους που έρχονται στην πόλη μας, τα λεγόμενα fam και press trips, με θετικά αποτελέσματα, ορατά πλέον σε όλους. Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ και η οποία, όπως διαπιστώνει κανείς με χαρακτηριστικό παράδειγμα το μακρινό και εξωτικό Νεπάλ, διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ