Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
32.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

Στην 83η ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Αρωγός στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΔΕΘ-Helexpo, καθώς και στην προσπάθεια υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησής του με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι η ΔΕΘ είναι ένας καθιερωμένος θεσμός, που η ανάπτυξη του έχει σχέση και με την ανέλιξη της οικονομίας της χώρας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως πολύ ευγενική την πρωτοβουλία της ΔΕΘ-Helexpo να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσω της πλατφόρμας act4Greece.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας επισήμανε την σημασία της φετινής ΔΕΘ και ανέλυσε το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις και το περιεχόμενο της φετινής 83ης διοργάνωσης.

Ο κ. Λεβέντης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος του επισκέφθηκε και περίπτερα της έκθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ