Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

“Πολύχρωμο πρόγραμμα δράσεων” από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης

“Ένα πολύχρωμο πρόγραμμα δράσεων” θα παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το τετράμηνο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2018, όπως ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Λίζα Ξανθοπούλου, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου – παρουσίασης του προγράμματος, στο περίπτερο της ΕΡΤ3 στη ΔΕΘ. Η κ. Ξανθοπούλου (πρώτη από δεξιά στη φωτογραφία) αναφέρθηκε στη συνεργασία της ΣΟΔΘ με φορείς της πόλης και την στήριξη του δήμου.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τεχνών κ. Έλλη Χρυσίδου (δεύτερη από δεξιά στη φωτογραφία) χαρακτήρισε σημαντική την ύπαρξη των εξαίρετων μουσικών στην ορχήστρα, της καλλιτεχνικής διευθύντριας Λίζας Ξανθοπούλου, του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη (δεύτερος από αριστερά) ενώ εξήρε και το ρόλο του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κλεάνθη Ζαρίμπα (πρώτος από αριστερά).

“Ανοιγόμαστε σε περισσότερο κόσμο. Κάνουμε πολλά καινούρια πράγματα” τόνισε ο κ. Χάρης Ηλιάδης.

Τη συμβολή της κ. Χρυσίδου ώστε να κάνουν η ΣΟΔΘ και η Φιλαρμονική “βήματα μπροστά” επισήμανε ο κ. Κλεάνθης Ζαρίμπας. Ο ίδιος ανέφερε ότι η Φιλαρμονική Θεσσαλονίκης θα ψηφιοποιήσει την βιβλιοθήκη της σε συνεργασία με το ΑΠΘ. Ιδαίτερη αναφορά έκανε στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοίμασε η Φιλαρμονική για τα σχολεία.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ