Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Reworks στη Θεσσαλονίκη με 60 σημαντικούς καλλιτέχνες

Ο Ελληνικός φεστιβαλικός θεσμός σύγχρονης μουσικής, το Reworks, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με την 14η έκδοσή του  από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ μουσικής και πολιτισμού που κάθε χρόνο μεταμορφώνει τη Θεσσαλονίκη σε ένα παγκόσμιο σημείο συνάντησης για φίλους της μουσικής, παθιασμένους εξερευνητές και δημιουργικές προσωπικότητες.

Φέτος, το Reworks συνθέτει ένα πρόγραμμα με παγκόσμια προσέγγιση στον ήχο προσκαλώντας 60 σημαντικούς καλλιτέχνες. Άλλοτε καλλιτέχνες που έχουν επηρεάσει όσο λίγοι την πορεία της μουσικής, βραβευμένους του σήμερα αλλά και ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους του αύριο.

Καλύπτοντας ένα ευρύ ηχητικό φάσμα από μοντέρνα κλασσική, ambient και experimental μέχρι house, disco, techno και όχι μόνο, το Reworks επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες και να συστήσει στο κοινό την παγκόσμια και Ελληνική μουσική του σήμερα και του αύριο.

16 καλλιτέχνες θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή την Θεσσαλονίκη, ενώ εμβληματικά ονόματα θα εμφανιστούν στην πόλη για πρώτη φορά ύστερα από τουλάχιστον μια δεκαετία.

Επίσης, το Reworks με χαρά υποδέχεται και παρουσιάζει τρία μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ στα πλαίσια του We Are Europe. Το Sonar Festival από την Βαρκελώνη, το C/O Pop από την Κολωνία και το TodaysArt από την Χάγη, ενσωματώνοντας και τη δική τους αισθητική και φιλοσοφία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια μέρους του συνεδριακού και μουσικού προγράμματος σε συνεργασία με το Reworks Festival & Reworks Agora.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα.

thestival

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ