Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο δεκάλογος του απόφοιτου για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία

Πώς σχετίζονται μία ζούγκλα, ο Πάολο Κοέλιο και ένα πριόνι, με την εύρεση εργασίας και την ανάπτυξη της καριέρας ενός νέου απόφοιτου; Την απάντηση στον γρίφο θα δώσει αύριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ένας ειδικός σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος με δέκα κρίσιμες συμβουλές θα σηματοδοτήσει την πορεία που μπορεί να ακολουθήσει ένα νέος, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Πρόκειται για τον επικεφαλής της εταιρίας «Human Value», Θόδωρο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είναι και ο ίδιος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση «10 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις την καριέρα σου», που διοργανώνει αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, από τις 12 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην Αίθουσα Συνεδρίων του πανεπιστημίου, φιλοδοξεί να μοιραστεί ιστορίες από τον πραγματικό «εκεί έξω» κόσμο και να συζητήσει απόψεις που θα βοηθήσουν τους νέους αποφοίτους στην πορεία τους προς την επιτυχία.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι δωρεάν και οι θέσεις έχουν ήδη συμπληρωθεί. Εντάσσεται δε στο πλαίσιο της νέας σειράς δράσεων του Γραφείου Διασύνδεσης, που στόχο έχουν να προετοιμάσουν φοιτητές και πτυχιούχους να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης:

https://dasta.uom.gr/Career/Events/36765.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ