«Μια περιφέρεια, πολλές ομορφιές» στην Πινακοθήκη της ΕΜΣ – Συμμετέχει η Στέλλα Καριάκα με μοναδικό έργο

«Μια περιφέρεια, πολλές ομορφιές» στην Πινακοθήκη της ΕΜΣ – Συμμετέχει η Στέλλα Καριάκα με μοναδικό έργο

Στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Μια περιφέρεια, πολλές ομορφιές» που παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Ν. Γερμανού 1) συμμετέχει η γνωστή ζωγράφος Στέλλα Καριάκα με έναν πίνακα που αποτυπώνει μοναδικά τους νομούς της περιφέρειας και τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα τους. Το έργο της κ. Καριάκα (φωτογραφία θέματος) κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικές κριτικές από τους επισκέπτες.

 

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας (ΣΥ.Ζ.Θ.Β.Ε) και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών με σκοπό την προβολή της φυσικής και πολιτιστικής  κληρονομιάς της περιφέρειάς Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Στη φωτογραφία η Στέλλα Καριάκα με το έργο της

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης (στιγμιότυπο στη φωτογραφία δεξιά) έγιναν την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού και πολιτισμικού χώρου και ομιλητές τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο και τον πρόεδρο του ΣΥ.Ζ.Θ.Β.Ε Περικλή Μπαλάφα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την επισκεφτούν καθημερινά 9.00 με 14.00, Τετάρτη και Παρασκευή και απόγευμα 17.00 με 20.00. Τα Σαββατοκύριακα 11.00 με 14.00.

            Πινακοθήκη ΕΜΣ, Νικολάου Γερμανού 1, 6ος όροφος, τηλ.- fax: 2310238601