Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών ο Ηλίας Ζάχαρης

Την απόφαση του να είναι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Ηλίας Ζάχαρης.

Για μένα ήταν μεγάλη τιμή η εκλογή μου ως περιφερειακού συμβούλου με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, στις εκλογές του 2014. Και η θητεία μου στο Συμβούλιο ένα μεγάλο σχολείο. Όμως αποφάσισα να γυρίζω πίσω στο “σπίτι”, στη γειτονιά μου, στον Δήμο μου, εκεί που οι συνδημότες μου δύο φορές με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.

Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια να ξανακινήσουμε τους δείκτες του ρολογιού που έχουν σταματήσει στον Δήμο μας, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι, λειτουργικοί και αποτελεσματικοί.

Δεν είμαστε μόνιμοι, δεν είμαστε επαγγελματίες, θέλουμε να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε για τον τόπο μας”, είπε κ.Ζάχαρης.

Ευχαριστώντας τους περιφερειακούς συμβούλους, που του ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στις εκλογές, ο κ.Ζάχαρης επισήμανε ότι δεν μετρά τις ευχές ως κομματικές στηρίξεις.

Ο κ.Ζάχαρης προσκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας και του συνδυασμού, την επόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 19:30 στο κλειστό θέατρο Συκεών (Ρ.Φερραίου με Μεγάρων).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ