Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Σεμινάριο Πιάνου με τη διεθνούς φήμης πιανίστα Εunmi Ko

Σεμινάριο Πιάνου με τη διεθνούς φήμης  πιανίστα ΕUNMI KO διοργανώνει το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2018. Στο σεμινάριο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι σπουδαστές πιάνου, όλων των επιπέδων, ενώ το  ρεπερτόριο είναι ελεύθερο.

Πληροφορίες – Αιτήσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του ΚΩΘ, κ. Ράνια Μουντράκη, 2316009657

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, η καλλιτέχνιδα θα δώσει ατομικό ρεσιτάλ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΚΩΘ «Μελίνα Μερκούρη», Φράγκων 15, με έργα Girolamo Deraco, Chihchun Chi-sun Lee, Tyler Kline, Vera Ivanova, Anthony Green.

Είσοδος 8 και 5 ευρώ.

Η Εunmi Ko, χαιρετίστηκε ως «εξαιρετική» (Gramophone) , «αυθεντική ερμηνεία και όμορφο ταίριασμα των χρωματισμών στο πιάνο» από το New York Concert Review, που δίνει συναυλίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την  Ευρώπη και την Ασία.

Η Ko ερμηνεύει έργα του ευρύτερου  πιανιστικού ρεπερτορίου, από πρώτες εκτελέσεις νέων έργων ζώντων συνθετών μέχρι παραδοσιακά έργα πιάνου, και έργα που παίζονται σπάνια.

Ως ενεργή μουσικός στην περιοχή της μουσικής δωματίου, η Κο είναι συν-ιδρύτρια και συν-διευθύντρια του μοναδικού Τρίο Strings & Hammers (πιάνο, βιολί και κοντραμπάσο).

Η Κο κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο (MM and DMA) από την Eastman School of Music. Είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Πιάνου και Σύμβουλος στο New Music Consortium του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα, ΗΠΑ.

Την Κο μπορεί κανείς επίσης να ακούσει στο CD που πρόσφατα κυκλοφόρησε, «Places & Times» (Innova), «Kid Stuff» (Ravello), «She Rose», και «Let Me In» (Centaur). Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο και όμορφα συνταιριασμένο πρόγραμμα. «Η παράσταση είναι υπέροχη» (Fanfare) και «Μουσικά Τοπία της Hilary Tann» (Centaur), «εξαιρετική εισαγωγή στον κόσμο της μουσικής της Tann» – Fanfare.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ