Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Η Καλυψώ Γούλα εκλέχτηκε επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” και θα είναι η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα (πρώτη από αριστερά), με 25 ψήφους, αναδείχτηκε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία” και θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, η συνυποψήφια της, αντιδήμαρχος πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου (τρίτη από αριστερά), έλαβε 21 ψήφους. Επίσης βρέθηκαν 6 Λευκά και 3 Άκυρα.

Συνολικά ψήφισαν 55 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Κανάκης απέσυρε την υποψηφιότητα του, τονίζοντας πως ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για ενότητα και για να διευκολύνει τη διαδικασία.

Με τη λήξη της διαδικασίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης ανέφερε πως στόχος είναι η επόμενη διοίκηση του δήμου.

«Ανοίγουμε νέα σελίδα στην “Πρωτοβουλία”. Στόχος είναι να συμμετέχουμε στην επόμενη διοίκηση του δήμου, εάν όχι να είμαστε πρώτοι».

Η νικήτρια της εκλογικής διαδικασίας, Καλυψώ Γούλα ανέφερε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους, καθώς η συμμετοχή δείχνει ότι ενδιαφέρει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να υλοποιήσουμε όσα έχουμε αποφασίσει. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι όλος ο κόσμος που θέλει εκεί έξω να συνεχίσουμε».

Tέλος από την πλευρά της η Έλλη Χρυσίδου σημείωσε:

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με αποδέχτηκαν σε μια προσπάθεια ενωτική. Θα προχωρήσει η Καλυψώ Γούλα την Πρωτοβουλία. Όπως ξεκινήσαμε το 2010 για να πάει μπροστά, ενωμένη η παράταξη».

φωτογραφία: thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ