Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Εγκαινιάστηκε η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Την Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του εγκαινίασε σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους.

Παρουσία πολλών μελών του ΔΣ του ΕΕΘ και εκατοντάδων Θεσσαλονικέων ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης κήρυξε την έναρξη της σειράς των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μίνι-συναυλίες και κονσέρτα που δίνονται απέναντι από το κτίριο του Επιμελητηρίου, με σκοπό να τονώσουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης.


Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ, “από σήμερα έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Ε.Ε.Θ. στήνει τη δική του Χριστουγεννιάτικη Πλατεία, εδώ, στο πάρκο της Πλατείας Αριστοτέλους, απέναντι από το σπίτι του! Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθεί μία όμορφη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αγορά! Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης λοιπόν είναι εδώ, μαζί με την πόλη, βοηθώντας για μία ακόμη φορά την πόλη”, σημείωσε ο κ. Ζορπίδης.

Φιλαρμονικές, χορωδίες και συγκροτήματα θα ντύνουν μουσικά την περιοχή, στην προσπάθεια του ΕΕΘ να συμβάλει ώστε να τονωθεί το εορταστικό κλίμα και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη!  Η αρχή έγινε με  τη Φιλαρμονική της Αστυνομίας, που παιάνισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες γεμίζοντας με νότες την περιοχή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ