Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Βραδιές Stand up Comedy Show “Work in Progress” με την Ήρα Κατσούδα

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Βραδιές Stand up Comedy Show “Work in Progress” με την  Ήρα Κατσούδα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος” (Εθν. Αμύνης 1).

Παραστάσεις: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019| Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 | Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 |Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 | Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019  Ώρα 21:30 |Είσοδος Ελεύθερη.

Μετά το επιτυχημένο Stand up comedy «Χωρίς Γλουτένη», η Ήρα Kατσούδα ετοιμάζει τη νέα σόλο της παράσταση και δοκιμάζει το νέο της υλικό.

Το Work In Progress είναι μια ιδιαίτερη παράσταση, μιας και σε αυτή τα κείμενα και τα αστεία που μέχρι τώρα ήταν πάνω σε χαρτί σηκώνονται στην σκηνή μπροστά στο κοινό και διαμορφώνονται, εξελίσσονται και ωριμάζουν. Γιατί μην ξεχνάμε, το πιο βασικό στοιχείο σε μια παράσταση stand up είναι το κοινό και το γέλιο του!

Πολλές θεματολογίες, διαφορετικές οπτικές και πάνω από όλα καινούρια αστεία σας περιμένουν σε αυτή την βραδιά νέου υλικού.

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “TheComedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης). Επίσης, το 2018 ήταν οι παρουσιαστές της τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Μάλιστα τo 2018 ήταν η παρουσιάστρια του TEDx NTUA. Φέτος παρουσίασε την σόλο της παράσταση με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» που έγινε sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Διοργανώνει βραδιές OpenMic. Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

Κέντρο Πολιτισμού, τηλ. 2310 589172.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ