Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παράταση παραστάσεων στο θέατρο Σοφούλη

Παράταση παραστάσεων για τις ολοκαίνουριες παραστάσεις που παρουσίασε τους προηγούμενους μήνες δίνει το Θέατρο Σοφούλη, μετά από απαίτηση του κοινού. Τόσο στην παιδική σκηνή όσο και στη σκηνή ενηλίκων, φαίνεται πως οι προτάσεις του Θεάτρου Σοφούλη κέρδισαν το θεατρόφιλο κοινό, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι θεατές να ταξιδεύουν… ανατολικά προκειμένου να απολαύσουν ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί θεατρικά στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα το Θέατρο Σοφούλη υποδέχεται ένα νέο, ολόφρεσκο έργο ενώ ετοιμάζει δύο παραγωγές έκπληξη για την εαρινή σαιζόν, μία παιδική και μία ενηλίκων.

Οι παραστάσεις:

Ο Δαγκωμένος Κουραμπιές του Άι Βασίλη του Γιάννη Σερβετά

Το κύμα κακοκαιρίας στέρησε από πολλούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες παραστάσεις του μουσικού, χαρούμενου, περιπετειώδους και διαδραστικού “Δαγκωμένου Κουραμπιέ” για τον λόγο αυτό θα δοθούν άλλες δύο παραστάσεις το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18.00 και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 17.00.
Γλασκώβη από τη δημιουργική ομάδα Aloof

Η Γλασκώβη ήταν η παράσταση – πρόταση της σαιζόν, με το κείμενο του Στέλιου Ναλμπάντη να προβληματίζει και να συγκινεί. Μια παραγωγή με προσεγμένη αισθητική, με τη σκηνοθετική άποψη του Γιώργου Τσαγκαράκη και τη σκηνογραφική υπογραφή της Φανής Μπουντούρογλου επιστρέφει για τέσσερις μόνο παραστάσεις τις Παρασκευές 11 και 18 Ιανουαρίου και τα Σάββατα 12 και 19 Ιανουαρίου στις 21:15.
Πέφτει η Νύχτα από την πειραματική ομάδα So Full

Ένα έργο που συνδυάζει το μυστήριο με την κωμωδία επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη μετά τις sold out παραστάσεις του Δεκεμβρίου.  Η μαύρη κωμωδία του Μάριου Κωνσταντίνου,  είναι βασισμένη στο έργο ”Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται”, του Ρομπέρ Τομά, μεταφέροντας όμως τη δράση στη σημερινή πραγματικότητα. Όταν ο Λάζαρος βρίσκεται νεκρός, η οικογένειά του αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια σε μια βραδιά με πολλές ανατροπές και μυστικά που έρχονται στο φως.
Παραστάσεις
Κυριακή: 13, 20 και 27 Ιανουαρίου στις 21.00
Παρασκευή: 25 Ιανουαρίου στις 21.00
Σάββατο: 26 Ιανουαρίου στις 21.00
Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η πιο όμορφη ιστορία αγάπης,που ταξιδεύει αγέρωχη στους αιώνες, συνεχίζει το ταξίδι της με την υπογραφή του Θεάτρου Σοφούλη και των Dream Workers. Υπέροχες μουσικές, θεαματικά σκηνικά και κοστούμια, ονειρικές χορογραφίες, σύγχρονο χιούμορ και κοινωνικά μηνύματα συνθέτουν την πιο επιτυχημένη παιδική παράσταση της σαιζόν.  Κάθε Κυριακή του Ιανουαρίου στις 11.30.

Ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος του Κρίτωνα Ζαχαριάδη

Η κορυφαία μορφή της ελληνικής ιστορίας αποτελεί το θέμα της νέας παραγωγής για παιδιά και για νέους του Κρίτωνα Ζαχαριάδη. Η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσιάζεται σε μία μουσική παράσταση που θα ενθουσιάσει. Για λίγες παραστάσεις από 19 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 18.00.
Οι άθλοι του Ηρακλή από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Θεάτρου Σκιών έρχεται στις 20 Ιανουαρίου για μία ημέρα και δύο παραστάσεις, στις 16.00 και στις 17.30.
 

5ος Όροφος του Άνθιμου Κατιρτζόγλου

Μετά την επιτυχία της παράστασης «60 λεπτά», η οποία τιμήθηκε με βραβείο κοινού στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, ο Άνθιμος Κατιρτζόγλου επιστρέφει με την πρωτότυπη κωμωδία ψυχολογικού μυστηρίου «5ος Όροφος». Συγκεντρώνοντας στο πλευρό του μία ομάδα αξιόλογων καλλιτεχνών της Θεσσαλονίκης, που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τις ερμηνείες τους σε σημαντικές παραστάσεις, ο Άνθιμος Κατιρτζόγλου καλεί το κοινό σε μια παράσταση – έκπληξη! Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Θέατρο Σοφούλη και θα παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και κάθε Κυριακή στις 20.00 έως 17 Φεβρουαρίου.
Ο Ψαροτρομάρας από το Κουκλοθέατρο Κρήτης

To Θέατρο Σοφούλη υποδέχεται για μια μοναδική ημέρα το διεθνούς φήμης Κου-Κλό-Θέατρο Κρήτης με το έργο  «Ο Ψαροτρομάρας». Με την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου και μεγάλες κατασκευές το Κου-κλο-θέατρο μαγεύει μικρούς και μεγάλους! Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό θέατρο κούκλας που γνωρίζει την επιτυχία εδώ και πέντε χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό! «Ο Ψαροτρομάρας» ενδείκνυται για ηλικίες έως και έκτη δημοτικού!
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου για δύο παραστάσεις στις 16.00 και στις 17.30.

Πληροφορίες –κρατήσεις
Τηλέφωνο 2310423925

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ