Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παρουσίαση του βιβλίου «Της πλατείας τα μυστικά» του Θεόδωρου Θεοδωρή

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου «Νέες πέννες της Θεσσαλονίκης», παρουσιάζει τον συγγραφέα Θεόδωρο Θεοδωρή και το βιβλίο του «Της πλατείας τα μυστικά» των εκδόσεων Γράφημα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27, 2ος όροφος.

Θα μιλήσουν οι Γλυκερία Γκρέκου,  δασκάλα- συγγραφέας, Φρόσω Κυρούδη, νομικός και ο συγγραφέας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληρ. τηλ. 2313318593

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Με επίκεντρο μια μυστηριώδη πλατεία της Θεσσαλονίκης, θα λάβει χώρα μια περιπέτεια γεμάτη αμείωτη δράση, απροσδόκητες αποκαλύψεις και ανατροπές!

Σύντομα θα γίνουμε συνένοχοι με έναν γοητευτικό κλέφτη έργων τέχνης, ακολουθώντας συγχρόνως τόσο τις αγωνιώδεις έρευνες ενός ανυποψίαστου ελληνοϊταλού φοιτητή, όσο και των αστυνομικών αρχών.

Θα παρασυρθούμε στα βήματα μιας ερωτευμένης καθηγήτριας πληροφορικής, καταλήγοντας μάρτυρες του πεπρωμένου όλων που εξαφανίστηκαν, προκειμένου το σκοτεινό μυστικό να παραμείνει ασφαλές.
Σύντομα οι ήρωές μας θα διαπιστώσουν πως βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον αόρατο κλοιό αδίστακτων εγκληματιών.

Πόσοι άραγε θα καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτό το βίαιο παιχνίδι ζωής και θανάτου; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ