Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img

“Τεν & Νις. Με τον φίλο μου το Λάκη τον Μπαλάκι” της Όλγας Καραγιάννη

Το νέο βιβλίο της Όλγας Καραγιάννη με τίτλο “Τεν & Νις. Με τον φίλο τους τον Λάκη τον Μπαλάκι”, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σάλτο. Πρόκειται για το πρώτο αθλητικό παραμύθι για το τέννις, όπως αναφέρει η συγγραφέας.

Όπως περιγράφει η συγγραφέας:

“Ποιος απ΄όλους μας δεν έχει καταφύγει στη θαλπωρή, την παρηγοριά, τη μαγεία και τη δύναμη ενός παραμυθιού. Εκεί επιτρεπόταν η έκφραση όλων των συναισθημάτων, τα μεγαλύτερα ηθικά διλήμματα, εκεί γινόταν οι μεγαλύτερες ανατροπές. Εκεί ταυτιζόμενοι με τους ήρωες ανιχνεύαμε τα δικά μας ταλέντα και χτίζαμε τα μεγαλύτερά μας όνειρα. Εμείς φτιάχναμε με τη φαντασία μας και με τη δύναμη της έκφρασης του αφηγητή, το πιο όμορφο και μεγάλο κάστρο και δίναμε ότι χαρακτήρα θέλαμε στους ήρωες. Ένας απ’ αυτούς τους ήρωες είμαστε σήμερα.

Το παραμύθι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας ,είναι απόσταγμα από την πείρα που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και συνάχτηκε σαν πολύτιμο μέλι από τα δικά σας παιδιά. Μου τα εμπιστευτήκατε να παίξω μαζί τους, να τους διδάξω κινητικές δεξιότητες κι εγώ μέσα από παραμύθια άνοιγα την ψυχούλα τους και τους μάθαινα ότι η έκφραση είναι ευλογία. Τους φώλιασα την υπεροχή του “ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ” μέσα από την στάση μου και την ενθάρρυνση μου ότι “ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ”. Επιπλέον έμαθα στα παιδιά σας να εκφράζονται, να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους, χωρίς ενοχές για τα άσχημα, απλά να καλλιεργούν τα καλά τους “νιώθω” και να επιδεικνύουν σεβασμό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αυτό το παραμύθι γονείς, αγαπητοί γονείς, εύχομαι να αποτελέσει βοήθημα, ώστε να οδηγήσετε το μοναδικό και ανεπανάληπτο παιδί σας, να ορίσει και να αγγίξει τα δικά του όνειρα. Η αγάπη και η γερή αγκαλιά θα δυναμώνει τα φτερά τους για μεγάλα ταξίδια…

Δάσκαλοι, παρακινήστε και εμπνεύστε το μαθητή, με το δικό του κορμί να χορέψει, με τα δικά του χέρια να αγκαλιάσει, με τις δικές του γνώσεις να δημιουργήσει και με τη δική του ψυχή να αγαπήσει και να χαρεί. Ο μοναδικός του αντίπαλος στη ζωή, να είναι μόνο ο χθεσινός του εαυτός.

Παιδιά, είστε η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου. Διεκδικήστε το δικαίωμά σας να παίζετε και να ονειρεύεστε. Εκεί, σκαλίζοντας θα βρείτε το ταλέντο σας ,τις επιθυμίες σας, τα θέλω σας και γι αυτά θα παλέψετε στη ζωή. Θα ρίξετε άγκυρα των ονείρων σας στα φτερά των γλάρων. Θα κάνετε επάγγελμα το ακατόρθωτο και δουλειά την ευτυχία. Όλα αυτά με πολύ σεβασμό στον εαυτό σας, στους γύρω σας και στη φύση. Έτσι θα γίνει ταξιδάκι αναψυχής η κάθε στιγμούλα σας.

Με σεβασμό και αγάπη
Όλγα Καραγιάννη”.

 

Διάσταση: 23 X 27,5

Αρ. σελίδων: 40

Έτος έκδοσης: Ιανουάριος 2019

ISBN: 978-960-278-186-9

Τιμή ( Φ.Π.Α. 6%) 16,66 ευρώ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ