Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
30.2 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
spot_img

Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος: Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας στις 14 Απριλίου

«Η μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας έρχεται φέτος ακόμα πιο εντυπωσιακή, για να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να ξεσηκώσει τους χιλιάδες δρομείς, που θα αφεθούν στη μαγεία του και θα απολαύσουν άλλη μία εμπειρία ζωής!», αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Η Θεσσαλονίκη θα πλημμυρίσει από χιλιάδες δρομείς την Κυριακή 14 Απριλίου και υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά. Η Οργανωτική επιτροπή καλεί όλους να συμμετάσχουν στο αγώνα και να ενημερωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, για την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ και 5 χλμ, αλλά και τον δρόμο 1.000μ Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Ο αγώνας, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΕ για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και την υποστήριξη του ΕΟΤ. Παράλληλα υποστηρίζεται από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ