Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Νέα κυκλοφορία «CyberSafety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας»

Μια σειρά από συμβουλές και κανόνες για ασφαλέστερη περιήγηση στο Διαδίκτυο εμπεριέχονται στο νέο βιβλίο που έγραψαν ο Γιώργος Γέρμανος και η Κάτια Πέππα με τίτλο «CyberSafety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας».

Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς:  “Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά τη σπουδαία αυτή εφεύρεση που έχει αλλάξει τον κόσμο μας. Αποτελεί πολύτιμο εγχειρίδιο ασφάλειας για παιδιά και γονείς,επαγγελματίες όλων των κλάδων, και γενικά χρήστες που περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους online για να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν, να εργαστούν, να εκπαιδευτούν ή να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Ασφάλεια ψηφιακών ταυτοτήτων, χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρηματικές συναλλαγές και προστασία από κακόβουλο λογισμικό είναι μερικά μόνο από τα θέματα που καλύπτει το «CyberSafety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας»”.

Οι δύο συγγραφείς διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών. Ο Γιώργος Γέρμανος είναι υποψήφιος διδάκτορας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τυγχάνει εξειδικευμένος στην πρόληψη και τη διερεύνηση κυβερνοεγκλημάτων, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Νομοθεσία για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο και την Ψηφιακή Εγκληματικότητα».Η Κάτια Πέππα, από τη Μάνδρα Αττικής, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις «Τεχνολογίες & Διοίκηση Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα & Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cybersafety.gr 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Τίτλος: «CyberSafety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας»

Συγγραφείς: Γιώργος Γέρμανος, Κάτια Πέππα

Πρώτη Κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2018

ISBN: 978-618-00-0692-6

Γλώσσα: Ελληνικά

Διαστάσεις: 12Χ17

Σελίδες: 98

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ