Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Απόστολος Τζιτζικώστας: Στην Περιφέρεια μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια

Ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε ότι στους δρόμους της Περιφέρειάς  οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια και όχι Βόρεια Μακεδονία.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ, ο κ. Τζιτζικώστας είπε μεταξύ άλλων: “Δεν υπάρχει περίπτωση σε δρόμο ευθύνης δικής μας, της Περιφέρειας, να μπει πινακίδα, που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία. Ξεκάθαρες κουβέντες, όσο είμαι περιφερειάρχης, οι πινακίδες στους δικούς μας δρόμους θα γράφουνε Σκόπια”. Μάλιστα σε ερώτηση τι θα κάνει αν του ασκήσει η κυβέρνηση πίεση για το θέμα αυτό είπε: “Έχω αποδείξει νομίζω στην πορεία μου μέχρι σήμερα ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιου είδους πιέσεις”.

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ότι στους δρόμους της Περιφέρειάς του οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια και όχι Βόρεια Μακεδονία προκάλεσαν την αντίδραση του υποψηφίου για την ΠΚΜ Χρήστου Γιαννούλη, οποίος τον κάλεσε να εξηγήσει πως θα καταστρατηγήσει όσα προβλέπονται σε μια διεθνή συνθήκη που επικύρωσε η Ελληνική Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ