Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

Με την “Πεντάμορφη και το Τέρας” έκλεισε ο κύκλος χειμερινών παιδικών παραστάσεων στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”

Παιδιά και γονείς παρακολούθησαν με ενθουσιασμό, για άλλη μια φορά, το θεατρικό δρώμενο «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» που παρουσιάστηκε από ηθοποιούς του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310277113), απόψε Τρίτη 12 Μαρτίου.

Η θεατροποιημένη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού , με στοιχεία παντομίμας και κούκλες, σε σκηνοθετική επιμέλεια Άννης Τσολακίδου, κέρδισε τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων και το χειροκρότημα των μεγάλων, που προσήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου. Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά συνομίλησαν με τους ήρωες του παραμυθιού και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Τσολακίδου Άννη, Κοστούμια: Μπρούφας Χρήστος

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Γιαννούση Ελένη, Νταρακτσής Χρίστος, Ροδοβίτης Τάσος

Με την σημερινή επανάληψη του θεατρικού δρώμενου «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έκλεισε ο κύκλος παραστάσεων της χειμερινής περιόδου που δόθηκαν στα πλαίσια συνεργασίας του ΚΘΒΕ με τον οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία στον πολυχώρο Μαλλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ