Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img

Ιδρύθηκε το Big Bang School, το Σχολείο του Μέλλοντος, στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκης

Το Big Bang School, ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, το Σχολείο του Μέλλοντος, όπως το χαρακτηρίζουν οι ιδρυτές του, θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην περιοχή του Λακώμματος Θεσσαλονίκης.

Όπως περιγράφουν οι ιδρυτές:

Δημιουργήσαμε το Big Bang School, ως μια βασική μας ανάγκη για το ποια θα έπρεπε να είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος. Πώς θα έπρεπε να προετοιμάζει ένα σχολείο τον πολίτη, 20 χρόνια μπροστά από σήμερα, σε ένα μέλλον το οποίο λόγω της εκθετικής τεχνολογικής ανάπτυξης, αλλάζει συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς.

Το Big Bang School, ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την εκπαίδευση, βάζοντας τον μαθητή στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργώντας ένα διεπιστημονικό  περιβάλλον έρευνας και δημιουργίας, όπου οι τέχνες, η κίνηση και η ακαδημαϊκή γνώση, συνδυάζονται με δεξιότητες ζωής, απαραίτητες για την πορεία του ανθρώπου.

*Το Big Bang School, δημιουργήθηκε από το Σχολειό της Φύσης. Ιδρυτές του, η Ελισάβετ Γεωργιάδου, ιδρύτρια του Σχολειού της Φύσης, βρεφονηπιακού σταθμού στον Τρίλοφο, Θεσσαλονίκης, αναγνωρισμένο πανελλαδικά για τις καινοτόμες μεθόδους του και από τον Άγγελο Πατσιά, ενός επίσης ευρέως αναγνωρισμένου δασκάλου, για το έργο που επιτέλεσε με την ομάδα του, στο δημόσιο Δημοτικό Σχολείο του Φουρφουρά Ρεθύμνης.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Πληροφορίες

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
2ο χλμ Τριλόφου – Επανωμής
Τ.Θ. 1827, 57500 Επανωμή
Τηλ.: 23920 64370
Fax: 23920 64909
Κιν.: 6973 744967

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ