Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Εργαστήρια δημιουργικής γραφής για παιδιά & ενήλικες στο Τελλόγλειο

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα ανανεωμένα εργαστήρια δημιουργικής γραφής για παιδιά σχολικής ηλικίας και ενήλικες, που διοργανώνει για την εαρινή περίοδο του 2019 το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για παιδιά 6-10 ετών

Σ’ αυτό το εργαστήριο προωθείται η φιλαναγνωσία και η γραπτή έκφραση. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την παιδική λογοτεχνία και με τη βοήθεια κατάλληλων ερεθισμάτων ενθαρρύνονται να εκφραστούν γραπτώς.

– Συναντήσεις δημιουργικής γραφής για ενήλικες

Ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής μπορεί να ξεκλειδώσει στον καθένα τις συγγραφικές δυνατότητες που δε γνώριζε πώς κατέχει και μπορεί να αναδείξει. Γνωρίζει κανείς τα συστατικά που δομούν ένα μυθιστορηματικό σύμπαν; Έχει διακριτό χωροχρόνο όταν το επιθυμεί; Οι χαρακτήρες του είναι πολυδιάστατοι; Η αφήγηση διαμορφώνεται κατά βούληση; Υπάρχει ενδιαφέρουσα πλοκή; Διαχειρίζεται σωστά την απαιτητική και περιορισμένη έκταση που του προσφέρει ένα διήγημα;

Κόστος συμμετοχής:

Δημιουργική γραφή για παιδιά: 100 ευρώ

Δημιουργική γραφή για ενήλικες : 125 ευρώ

Ισχύει έκπτωση 10% για: ανέργους, αδέρφια, εργαζόμενους του Α.Π.Θ., καθώς και σε όσους  έρθουν με φίλο/η τους στο ίδιο εργαστήριο, του ίδιου κύκλου.

Εγγραφές: Έως 14 Μαρτίου 2019  (2310-247111)

Πληροφορίες: 2310-991614, education@teloglion.gr – τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Τελλογλείου (καθημερινά 9.00 – 14.00).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ