Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τρίτη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού και Αλκοολούχων Ποτών Prowein 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει δυναμικά για τρίτη συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αλκοολούχων ΠοτώνPROWEIN 2019, που πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου 2019 στο Ντύσελντορφ στη Γερμανία. στο εκθεσιακό κέντρο Düsseldorf Exhibition Centre.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους στο εξωτερικό και να προσελκύσουν επενδύσεις, προωθώντας παράλληλα τις εξαγωγές τους. Κεντρικός στόχος είναι η δικτύωση και η γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα τοπικά κρασιά και αλκοολούχα ποτά, τα οποία παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η PROWEIN αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2018 φιλοξένησε 6.870 εκθέτες από περισσότερες από 64 χώρες. Την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 133 χώρες του κόσμου. Το 50% των επισκεπτών της έκθεσης ήταν εκτός Γερμανίας.

«Η επαναλαμβανόμενη παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αυξάνει το κύρος μας και δείχνει τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας, που στοχεύουν σε αγορές όχι αποσπασματικά, αλλά με διαχρονική παρουσία στο μεγάλο αυτό παγκόσμιο γεγονός του κλάδου. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε νέους, αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα σε νέες αγορές του εξωτερικού», σημείωσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ