Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους της Ε’ κοινότητας παρουσίασε ο Νίκος Ταχιάος

Δεκαεπτά υποψηφίους  κοινοτικούς  συμβούλους της Ε’ κοινότητας και τρεις υποψηφίους  δημοτικούς  σύμβουλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος , σε ανοιχτή εκδήλωση, σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου,  στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους υποψηφίους που σας παρουσιάζω. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι με διάθεση να βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σας στα προβλήματα. Μπορεί να μην είναι «φίρμες» αλλά είναι «αστέρια». Είναι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν πραγματικό έργο και να γίνουν οι «φίρμες» της επόμενης γενιάς»  τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος καλώντας στη σκηνή τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο Νίκος Ταχιάος στην ομιλία του, εξήγησε γιατί ξεκίνησε την παρουσίαση των κοινοτικών υποψηφίων από την Ε’ κοινότητα. «Είναι η γειτονιά που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που πήγα σχολείο και που εργαζόμουν μέχρι πρόσφατα. Γνωρίζω κάθε γωνιά της, κάθε πρόβλημά της» είπε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών της Ε’ κοινότητας, όπως οι ελλείψεις σε χώρους σχολικής στέγης, πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και βέβαια στα προβλήματα με την καθαριότητα, τις συγκοινωνίες και τους χώρους στάθμευσης .

Ο Νίκος Ταχιάος παρουσίασε προτάσεις προκειμένου ν’ αξιοποιηθεί η περιοχή Αλλατίνη την οποία χαρακτήρισε «μια μαύρη τρύπα» για την κοινότητα, σε συνδυασμό με τον θαλάσσιο μέτωπο και συγκεκριμένα τον Κελλάριο όρμο που σήμερα ρημάζει.

Παράλληλα, πρότεινε να μετατραπεί το πάρκο της Νέας Ελβετίας σε μεγάλο αθλητικό χώρο για τους πολίτες, ενώ τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ν’ αξιοποιηθεί και το παλιό εργοστάσιο «Αλυσίδα».

Όσον αφορά τις συγκοινωνίες, χαρακτήρισε «τριτοκοσμικές» τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα ο  ΟΑΣΘ και πρότεινε να  πάρουν «μητροπολιτικά» οι δήμοι την ευθύνη των συγκοινωνιών σε συνεργασία με ιδιώτες. Αναφερόμενος  στο σύστημα στάθμευσης το οποίο εφαρμόζεται στο Ε’ διαμέρισμα, ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε πως το μέτρο έχει κυρίως εισπρακτικό χαρακτήρα και πρέπει να καταργηθεί.

Ο Νίκος Ταχιάος έκανε ειδική αναφορά στο σύστημα της απλής αναλογικής που θα ισχύσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και στα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει στην επόμενη διοίκηση του δήμου. «Το διακύβευμα αυτών των εκλογών, είναι να δώσουν οι πολίτες δύναμη στον επόμενο δήμαρχο, ώστε να μπορεί να διοικήσει» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και τόνισε «Η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ζητώ ισχυρή εντολή από τους πολίτες για να το καταφέρουμε» .

Τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι τα εξής:
Ασπρούτσου Αναστασία, Δικηγόρος
Καϊλάρη Σουζάνα , Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Σταμούλη Κατερίνα, Οικονομολόγος – τραπεζικός
Οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι της Ε’ Κοινότητας που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:
Αθανασιάδου Ελισάβετ, Νοσηλεύτρια
Βλαχοδημητράκος Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός
Διαμαντή Λένα, Αγρονόμος Τοπογράφος, Μηχανικός
Ιωαννίδου Μαρία, Δικηγόρος, καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Καλησπάθης Σπύρος, Μηχανικός
Κουκουλάς Αστέριος, Digital Marketing Manager, μαθηματικός
Κούλας Ευθύμιος, Φοιτητής Διεθνών κ Ευρωπαϊκών Σπουδών ΠΑ.ΜΑΚ.
Λαγιώτη Ιουλία, ψυχολόγος
Μαυρικάκης Σπύρος, Πολιτικός Μηχανικός
Μεραλίδου Ελένη, Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών
Πέννου Σόνια, Βοηθός βρεφονηπιοκόμος
Ρετζέπης Χρήστος, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής
Σαφαρίκα Σοφία, Επιχειρηματίας
Στάμου Δώρα, Συνταξιούχος Τραπεζικός
Τόσκα Ζωή, Χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων
Φαναριώτης Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός Designer
Χρυσαφίδου Μάρθα, Αισθητικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ