Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
28.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Νεανικός διαγωνισμός ταλέντων στον πολυχώρο WE από το InfinityGreece

Το Thess got talent, ανοίγει τις πύλες του στην Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 20:30′ το InfinityGreece διοργανώνει τον πρώτο νεανικό διαγωνισμό ταλέντων στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, τηλ. 231 028 4700).

Νέοι από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα θα διαγωνιστούν επί σκηνής και οι καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν βραβεία από το Infinity Greece, τον πολυχώρο WE και το Mindtrap Tsimiski! O νικητής θα αναδειχθεί, τόσο από την ψήφο της κριτικής επιτροπής, όσο και του κοινού. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν άτομα του χώρου, ειδικοί στον τομέα τους.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι νέοι να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να ψυχαγωγηθούν με εναλλακτικό τρόπο, για αυτό το Infinity Greece καλεί όλους τους νέους, φοιτητές και μη, να δηλώσουν συμμετοχή, να τολμήσουν να ανέβουν στην σκηνή και να διαγωνιστούν.

Το κοινό, επίσης, θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει, παρακολουθώντας και τα διάφορα acts που θα λάβουν χώρα στην σκηνή του WE, όπως χορό, τραγούδι, Stand up comedy και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Thess got talent

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 21 Απριλίου

Πολυχώρος WE

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Facebook Event -> https://www.facebook.com/events/404224583699918/

Minisite -> http://infinitygreece.com/talent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ