Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στην κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης

Την αγορά της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη», ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Καπάνι, συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες, καταναλωτές και πολίτες για την κίνηση στην πασχαλινή αγορά, για τη διακύμανση των τιμών σε όλα τα είδη και κυρίως στα αμνοερίφια και τα άλλα είδη για το πασχαλινό τραπέζι, ενώ αντάλλαξε ευχές για την Ανάσταση. Επίσης, έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης και επισκέφτηκε πολλά καταστήματα και καφέ.

«Είμαστε κοντά σε όλους τους συμπολίτες μας, που ακόμη και σήμερα εργάζονται. Η αγοραστική κίνηση τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί και η αγορά παίρνει μια ανάσα. Σε λίγες μέρες αρχίζει και η εβδομάδα των εκπτώσεων και πιστεύω πως η κίνηση στο κέντρο της πόλης είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει το παρών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, καθώς τα μικτά κλιμάκια ελέγχου έχουν αυξήσει τους ελέγχους για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και ειδικά των τροφίμων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών. Φροντίζουμε πάντως να μην αναστατώνουμε την αγορά, ενώ με τον καλό προγραμματισμό των ελέγχων, οι καταστηματάρχες, έμποροι και επαγγελματίες δεν είναι αναγκασμένοι αντί να εξυπηρετούν τους πελάτες, να υφίστανται αλλεπάλληλους και αλληλοεπικαλυπτόμενους ελέγχους. Θέλω να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία, αγάπη και δύναμη για όσα έχουμε μπροστά μας», δήλωσε ο κ.Τζιτζικώστας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ