Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι παραστάσεις στο θέατρο Σοφούλη

Το πρόγραμμα παραστάσεων κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 18 Μαΐου ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους του θεάτρου Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Παράταση λόγω επιτυχίας για το έργο “Σκηνές από ένα γάμο” του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν

Το κοινό αγκάλιασε την φετινή παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη “Σκηνές από ένα γάμο” που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου με αποτέλεσμα συνεχόμενες sold out παραστάσεις. Για τον λόγο αυτό προστέθηκαν στον προγραμματισμό επιπλέον παραστάσεις την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Μαΐου στις 21.00. Επίσης η παράσταση θα συνεχίζει να παίζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 έως τις 15 Μαΐου. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Επιστρέφει η “Ουρανία” του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Η Δανάη Μπάρκα ράγισε καρδιές ως «Ουρανία», σε ένα έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεημάν. Μετά τις sold out παραστάσεις του Απριλίου επιστρέφει για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19.00. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.
Ο χορός των προγόνων του Μιχάλη Σπέγγου

Μία παράσταση που έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας την επιτυχία κάνει μία στάση στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη στις 9 Μαΐου στις 19.15. Πέντε μονόπρακτα, ματιές σε στιγμές της Ιστορίας μας από μια ασυνήθιστη οπτική γωνία. Συν ένα τελικό μονόπρακτο, όπου το παρελθόν έρχεται μεταλλαγμένο στο σήμερα και προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον. Ηλεκτρονικές κρατήσεις εδώ.

Εγώ o Νταής – Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα full_love_amateurs

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα full_love_amateurs παρουσιάζει ένα έργο ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό με σκοπό αφενός να ευαισθητοποιήσει και αφετέρου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Πέμπτη 9 Μαΐου στις 21.30 και Σάββατο 18 Μαΐου στις 21.00. Ηλεκτρονικές κρατήσεις εδώ.
Γκύλλεν – Πειραματική Ομάδα Θεάτρου OPUS

Στις 10, 11 και 12 Μαΐου στις 21.00 η Πειραματική ομάδα θεάτρου Opus παρουσιάζει τη δική της οπτική πάνω στο κλασικό έργο «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Φρίντριχ Ντίρενματ. Έξι ηθοποιοί εφαρμόζοντας τεχνικές αποστασιοποίησης, μεταμορφώνονται χρησιμοποιώντας αντικείμενα και κοστούμια σε μια απαιτητική παράσταση στην οποία οι θεατές αφήνουν την φαντασία τους να οργιάσει. Ηλεκτρονικές κρατήσεις εδώ.
Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης – Θέατρο Σκιών Αθανασίου

Η αγαπημένη φιγούρα μικρών και μεγάλων επιστρέφει για δύο μόνο παραστάσεις, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11.30 και στις 16.15.

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά
Πληροφορίες –κρατήσεις Καλλιτεχνική Εταιρεία
Τηλέφωνο 2310423925

Διατίθεται πρόσβαση για ΑμεΑ.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ