Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κάνε το καλό – Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης στον Πολυχώρο WE

Το Σωματείο Φίλων ΑμεΑ- «Δράση για το κάτι άλλο» διοργανώνει και σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στον Πολυχώρο WE (Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη,  2310 284700).

Τη συναυλία πλαισιώνουν τα ακόλουθα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες της πόλης, Dance and the Mind, The Speakeasies Swing Band, Swing Academy, Paranaue, Λάργκο και Βουκολική Διαταραχή.
Η πειραματική χοροθεατρική ομάδα Dance and the Mind δημιουργήθηκε το 2009 & απαρτίζεται από χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, ΑμεΑ και μη, με κοινό στόχο την άμεση πρόσβαση στην τέχνη για όλους.

Από το 2009 το μουσικό σχήμα The Speakeasies Swing Band, εμπλουτίζει την διεθνή μουσική σκηνή με jazz – swing μουσική, πλαισιωμένη με ρετρό και vintage διάθεση, με εκφραστικότητα και θεατρικότητα.
H Ομάδα Swing Academy ασχολείται με τη διάδοση των αυθεντικών Swing χορών που αναπτύχθηκαν τις δεκαετίες 20s – 40s στην Αμερική. Χοροί που είναι αλληλένδετοι με την jazz μουσική (swing/blues), με ρίζες αφρο-αμερικάνικες, αλλά και επιρροές από όλο τον κόσμο.

Η Ομάδα Κρουστών Paranaue ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με ένα είδος αφρο-βραζιλιάνικης μουσικής και συγκεκριμένα την Saba reggae.
Οι ΛΑΡΓΚΟ είναι ένα σχήμα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.

Η Βουκολική Διαταραχή ιδρύθηκε το 2017, και παίζουν Παραδοσιακό δημοτική μουσική παιγμένη Ροκ και ενορχηστρωμένη ΒαλκανοΒουκολικά, που ενώνει τις κατά τόπους παραδόσεις, συγκεράζει μελωδίες και ρυθμούς με μια διάθεση για πειραματισμό.

Η Συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης του Φορέα.
Γιατί στον κόσμο που φτιάχνουμε δεν περισσεύει κανείς! 

Λίγα λόγια για τη Δράση για το κάτι άλλο:

Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Μέσω του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παρέχεται ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά και νέους με αναπηρία, καθημερινά σε πρωινή και απογευματινή βάση. Το Πρόγραμμα δραστηριοποίησης περιλαμβάνει Τμήματα και Εργαστήρια, καθώς και πληθώρα εξωτερικών δράσεων, τα οποία έχουν στόχο την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ