Καλοκαιρινές αποδράσεις για παιδιά με την Αction Art

Καλοκαιρινές αποδράσεις για παιδιά με την Αction Art

Ξεκινούν οι καλοκαιρινές αποδράσεις της Αction Art με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, παιχνίδια και άλλες δράσεις. Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, έχει ως εξής:

10 Ιουνίου, 18:30-20:30,  στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου,( Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα, .2310 324666)  &

11 Ιουνίου,18:30-20:00 , στο  Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο τηλ 2313318700   

«Κατασκευές και έργα με ανακυκλώσιμα υλικά, με τον τρόπο μεγάλων σύγχρονων ζωγράφων»

Γνωριμία με τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, που χρησιμοποίησαν ανακυκλώσιμα υλικά και αχρείαστα υλικά για να δημιουργήσουν σημαντικά έργα τέχνης.  Η σημασία της ανακύκλωσης για τον πλανήτη μας και την καθημερινή μας ζωή. Παίζοντας με τα ανακυκλώσιμα , τα αχρείαστα υλικά, τις υφές , τα χρώματα δημιουργούμε τα δικά μας έργα εμπνεόμενοι  από  τα έργα σημαντικών σύγχρονων  καλλιτεχνών . Μαζί μας θα είναι οι καλλιτέχνες και παιδαγωγοί της Αction Art.
Είσοδος ελεύθερη, με προεγγραφή.

Υλικά: χαρτόνια χρωματιστά Α4, μαρκαδόροι, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κόλλες, ανακυκλώσιμα και αχρείαστα υλικά.

18,19,20.21 Ιουνίου πάμε στο Άσυλο του Παιδιού.

Η Αction Art πάει στο Άσυλο του Παιδιού  με ιστορίες, παραμύθια και εικαστικά εργαστήρια . Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα της Θέρμης , μέσα στη φύση  στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος του Ασύλου, από καλλιτέχνες, παιδαγωγούς και αφηγητές της  Αction Art .

«…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» ,

24 Ιουνίου 2019 , στις 11:00 π.μ, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου,( Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα, .2310 324666)

Η  Χρυσάνθη Βουδούρη αφηγήτρια και  μέλος  της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art www.action-art.gr ,θα αφηγηθεί λαϊκά παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο με νέο ρεπερτόριο Στόχος του προγράμματος είναι η επικοινωνία και  η αλληλεπίδραση  μέσω της αφήγησης  ώστε να  ζωντανέψουν μοναδικοί κόσμοι στη φαντασία και το συναίσθημα.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλ 2310 266857, στο email: info@action-art.gr , στο site:  www.action-art.gr  στο fb:  Αction Art