Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Les Au Revoir σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Οι Les Au Revoir με αστείρευτη καλοκαιρινή διάθεση συνεχίζουν τις επιτυχημένες ζωντανές τους εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα και την Παρασκευή 30 Αυγούστου επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό στις Σέρρες και στο αγαπημένο τους Volta Bar (Μεραρχίας 21), ενώ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στο Liquido Pool Lounge (Περιοχή Αεροδρομίου, Θεσσαλονίκη) για ένα μεσημεριανό live party στην πιο όμορφη πισίνα της πόλης!

Το αγαπημένο συγκρότημα έχει καταφέρει με την ιδιαίτερη ηχητική αισθητική του, να συνδυάζει μοναδικά και επιτυχημένα, συνθέσεις του παρελθόντος με τον ήχο του σήμερα! Οι Les Au Revoir  στο πρόγραμμα τους πρωτοτυπούν και παντρεύουν αρμονικά πολλά μουσικά είδη από διαφορετικές γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση είναι ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς!

Αφεθείτε στην μαγεία των Les Au Revoir, ταξιδέψτε μαζί τους “Στους Πέντε Άνεμους” και αν βρεθείτε στους παρακάτω προορισμούς, ζήστε μαζί τους μια ζωντανή εμπειρία γεμάτη χορό, χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις!

 

Les Au Revoir Live Dates:

Παρασκευή 30/8 @ Volta Bar (Σέρρες)

Κυριακή 1/9 @ Liquido Pool Lounge (Θεσσαλονίκη)

 

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

 

Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ