Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τελετή υποδοχής της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών – αιμοδοτών στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Την «Φλόγα της Αγάπης», στο πλαίσιο της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, θα υποδεχθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11.00, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1).

Η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚE.Α.), της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.)

Στην τελετή θα συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι εθελοντές αιμοδότες – υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ η υποδοχή της φλόγας θα περιλαμβάνει ακόμη το άναμμα βωμού και θα πλαισιωθεί από χορευτικά συγκροτήματα.

Η πορεία της «Φλόγας της Αγάπης» θα ξεκινήσει από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στις 09.00, θα διέλθει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα νοσοκομεία «Ιπποκράτειο» και «Θεαγένειο», το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ΕΡΤ3, το Πολεμικό Μουσείο, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και θα τερματίσει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στις 13.30. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών (16), στις 19.30, στον χώρο της Δ.Ε.Θ.

φωτογραφία από την περσινή εκδήλωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ