Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τη «Φλόγα της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχθηκε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που ήταν ο πρώτος σταθμός της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία ξεκίνησε τη διαδρομή της στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί από το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Τους λαμπαδηδρόμους-εθελοντές αιμοδότες, με επικεφαλής την Α΄ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Βασιλική Σπάση, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Βενιαμίν Καρακωστάνογλου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη και το προσωπικό της Περιφέρειας.

Στη σύντομη και συμβολική τελετή υποδοχής της «Φλόγας της Αγάπης» στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Βενιαμίν Καρακωστάνογλου εξήρε το έργο των εθελοντών αιμοδοτών και τους ευχαρίστησε που συμπεριέλαβαν την Περιφέρεια στους σταθμούς της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας. «Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και των εργαζομένων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σας υποδεχόμαστε με αισθήματα θαυμασμού για το σπουδαίο έργο των εθελοντών αιμοδοτών. Εδώ και 17 χρόνια η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία  Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών μεταφέρει το  μήνυμα της φιλαλληλίας και της ανθρώπινης αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας την εθελοντική αιμοδοσία ως κορυφαία πράξη κοινωνικής συνύπαρξης. Μιας κοινωνικής συνύπαρξης που η Περιφέρειά μας επιδιώκει, στο πλαίσιο της οργάνωσης της καθημερινότητας και της εκπροσώπησης των 2 εκατομμυρίων συμπολιτών μας που ζουν στην Κεντρική Μακεδονία. Σας επαινούμε και σας ευχαριστούμε για το πολύτιμο έργο σας», σημείωσε ο κ. Καρακωστάνογλου.

Σημείο τερματισμού της «Φλόγας της Αγάπης» είναι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στις 13.30. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών (Περίπτερο 16), στις 19.30, στο χώρο της Δ.Ε.Θ. Η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚE.Α.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.). Την ευθύνη της διοργάνωσης της λαμπαδηδρομίας στη Θεσσαλονίκη έχει η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ