Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

«Αυτός, Αυτή & Τα Μυστήρια 2: τα μυστήρια της Θεσσαλονίκης» – Περιπατητική ξενάγηση

Η έκτη συνεχόμενη σεζόν μιας νυχτερινής διαδρομής γεμάτης αστικούς μύθους και θρύλους που ανακατεύονται με την ιστορία του ίσως πιο… μυστήριου κομματιού της πόλης. Η Άνω Πόλη, το ιδιαίτερο αυτό κομμάτι της Θεσσαλονίκης που ξεχωρίζει μέχρι σήμερα, μέσα από τους ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους εκεί, σημαντικά ιστορικά μνημεία και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της, αφηγήσεις και θρύλους που γεννήθηκαν εκεί και μιλούν για ΑΤΙΑ, κρυμμένους θησαυρούς, ενεργειακά ρεύματα, συνωμοσίες…

Δηλώσεις συμμετοχής https://bit.ly/2kqjPVD

Ημερομηνία & Ώρα: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, 19:30 – 22:30
Κόστος:
12€ (κανονικό) – 10€ (φοιτητικό, ανέργων, παρέες άνω των 4 ατόμων)
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 άτομα
Πληροφορίες: info@dot2dot.gr, 2311242382 &  6946002553

About us

H πολιτιστική εταιρεία dot2dot γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2013 και δραστηριοποιείται στον χώρο του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του τουρισμού.

Τα μέλη της, αξιοποιώντας και συνδυάζοντας τις διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητές τους (αρχαιολόγοι, ξεναγοί, ιστορικοί, πολιτιστικοί διαχειριστές, ειδικοί παιδαγωγοί κ.α.) σχεδιάζουν και υλοποιούν θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικά εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εταιρείας είναι η ανάδειξη της πολυδιάστατης αυτής πόλης, η προώθηση του δημιουργικού δυναμικού της μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών, η επικοινωνία, η ανταλλαγή ιδεών και η δημιουργική έκφραση μέσω της τέχνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ