Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
16.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img

Ξεκινά τις πρόβες της η νεανική χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά τις πρόβες της η νεανική χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ», η πρωτοπόρος χορωδία  Μιούζικαλ στην Ελλάδα. Οι πρόβες  θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρες 17.00- 19.00 στην αίθουσα της σχολής χορού  Full Out Dance, Βενιζέλου  54, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η χορωδία θα προετοιμάσει και θα παρουσιάσει στο 10ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, που  διοργανώνει η  χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» το Μάιο, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το  πιο χαρούμενο και πολύχρωμο Μιούζικαλ όλων των εποχών, Grease. Tην ευθύνη της διδασκαλίας της χορωδίας θα έχει η Δήμητρα Αθανασάτου ενώ τις χορογραφίες η Δήμητρα Καστέλλου.                                                                                                                               

Η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα πολλά από τα κορυφαία Μιούζικαλ του Παγκόσμιου Μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου όπως: Τhe Phantom of the OperaWest Side Story, Μisérables, Μary Poppins, Μamma Mia, Chicago) και αποσπάσματα από δεκάδες άλλα. Το 2016 παρουσίασε το Grease που μετά από καθολική απαίτηση των φίλων της χορωδίας και του Φεστιβάλ θα επαναλάβει και τη φετινή χρονιά.  Στο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Μιούζικαλ η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» έχει συνεργαστεί με την Εβελίνα Παπούλια, τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Σία Κοσκινά, τη Χαρά Κεφαλά και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.xorodiakorais.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ