Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

“Παρασκευάστε τη δική σας CRAFT μπίρα μέσα από 24 απλά βήματα” από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος ζυθοποιός (για οικιακή παραγωγή και γιατί όχι για το ξεκίνημα μιας μικρής ζυθοποιίας) περιγράφονται αναλυτικά και με απλά λόγια στο νέο βιβλίο “Παρασκευάστε τη δική σας CRAFT μπίρα  μέσα από 24 απλά βήματα”, του Ferdinand Laudage, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία.

Το βιβλίο επιμελήθηκαν οι: Στέφανος Γωγάκος, χημικός, ζυθοποιός και Σπύρος Τσιάπος, γεωπόνος, επιστήμονας τροφίμων MSc ενώ η μετάφραση έγινε από την Παρασκευή Παπαδοπούλου (Ad Verbum), με συνεργαζόμενη μεταφράστρια τη Σταυρούλα Λίντα Χύτη.

“Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά εκπαιδευτικών και χρηστικών βοηθημάτων των εκδόσεων μας. Έχει ως κύριο σκοπό να δώσει το απαραίτητο ερέθισμα στον αναγνώστη για το αντικείμενο που πραγματεύεται, ούτως ώστε αυτός στη συνέχεια να γίνει δάσκαλος του εαυτού του, να συζητήσει με έμπειρους ζυθοποιούς και να αρχίσει να αναζητεί και μόνος του πληροφορίες που θα τον κάνουν να εμβαθύνει ολοένα και περισσότερο στον κόσμο της ζυθοποιίας”, όπως αναφέρει στο σημείωμα του εκδότη ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης.

“Οι οδηγίες που θα βρείτε στις παρακάτω σελίδες θα σας βοηθήσουν να παρασκευάσετε για πρώτη φορά  τη δική σας Craft μπίρα: 20 λίτρα απολαυστικής ξανθιάς μπίρας”, τονίζει ο συγγραφέας Ferdinand Laudage, στον πρόλογο του.

Σχ. 15χ21, σελίδες 144.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ