Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

Αγώνες καλαθοσφαίρισης την Παγκόσμια Ημέρα Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή (τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου), προγραμματίζει τη διεξαγωγή αγώνων Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσ/νίκης  μεταξύ βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, Δημοτικών Συμβούλων, Δημοσιογράφων, Υπαλλήλων του Δήμου.

Η Υπηρεσία μας, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα, κατά την διάρκεια των αγώνων θα συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο κλειστό  Γυμναστήριο Τριανδρίας κατά τις ώρες 11:00-15:00 & στο κλειστό  Γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ., κατά τις ώρες 14:30-18:00 .

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, όπως προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης οργανώνουν για μια ακόμη χρονιά την συμμετοχή της πόλης μας στην Maxiday, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας του Maxibasketball που έχει καθιερωθεί από τη FIMBA -την Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball- το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στα γήπεδα, και μαζί τους οι ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης, των αθλητικών ρεπόρτερ της πόλης.

Το μήνυμα της Ημέρας είναι ότι οι βετεράνοι αρνούνται να σταματήσουν μπροστά σε κάθε είδους αδιέξοδα, και μαζί αρνούνται να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα.

 

Η ηλικία δεν είναι πραγματικό εμπόδιο για την συνέχιση της αθλητικής δραστηριότητας και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές δίνουν το παράδειγμα, συμμετέχοντας στο Maxibasketball, το μπάσκετ για μεγάλες ηλικίες.

 

Η διοργάνωση παίρνει πολυδιάστατο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα συνδυαστεί με την συλλογή ειδών για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Καλούνται λοιπόν όλοι οι συμμετέχοντες και όποιος ακόμη παρευρεθεί στα γήπεδα να συνεισφέρουν στην συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ