Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img

8ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Δίκτυο Ναυαρίνο και το Ίδρυμα Konrad Adenauer, διοργανώνει το 8ο Διεθνές Συμπόσιο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 (11:00 πμ. έως 07:00 μμ.) στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον με θέμα: Ο κόσμος το 2020: Κυβερνώντας στην εποχή της ακυβερνησίας.

 

Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται οι:

Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα θέματα της Μετανάστευσης, της Ασφάλειας, των Κοινωνικών Δικαιωμάτων, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και της Νεολαίας, Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και Ευρωπαϊκής Πολιτικής και κάτοχος της Έδρας Ελευθέριος Βενιζέλος στο London School of Economics and Political Science, Anders Aslund, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Georgetown των ΗΠΑ, Florian Bieber, Διευθυντής του Κέντρου Νοτιοανατολικών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Graz της Αυστρίας, Marcus Engler, ερευνητής και σύμβουλος σε θέματα μετανάστευσης, Κωνσταντίνος Κωστής, Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Δημήτριος Τσαρούχας, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Bilkent της Άγκυρας, Zoran Ilievski, επικεφαλής του τομέα Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Νομικής στο Πανεπιστήμιο Ss. Cyril and Methodius, Σκόπια, András Szalai, επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Μελετών Ευρωπαϊκής Γειτνίασης στο Ευρωπαϊκό Κεντρικό Πανεπιστήμιο και Miroslaw Wyrzykowski, μέλος του Πολωνικού Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συμποσίου, η Πολιτιστική Εταιρεία θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Hyatt με ομιλητή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γλώσσες εργασίας του Συμποσίου θα είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Γενική είσοδος, προπώληση: 5 ευρώ / ταμείο: 9 ευρώ.

* Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την 1 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • επικοινωνήστε με την Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, Φράγκων 6-8

(ώρες γραφείου: ΔΕ-ΠΑ, 10.00-15.00) T. 2310 551 754 | F. 2310 551 748 | E. info@peebe.gr

 

  • επικοινωνήστε με το Δίκτυο Ναυαρίνο, Απελλού 3 (ώρες γραφείου: ΔΕ-ΠΑ, 10.00-15.00)

Τ. 2310 260 322 | F. 2310 260 332 | Ε. info@navarinonetwork.org

 

  • επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συμποσίου – www.thessalonikisymposium.org

facebook: Thessaloniki International Symposium

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ